Linkkejä aiheesta verkkopalvelut

Kategoriat

Tältä saat suorahaku apua!

Suorahaku on tärkeä asia joka pitää hallita yrittäjänä, mutta jos et hallitse näitä taitoja, minulla on sinulle iloisia uutisia. Itse asiassa on olemassa yritys joka auttaa toisia yrityksiä juuri tässä asiassa. Yrityksen nimi on HRS Advisors Oy, ja he ovat jo monia vuosia auttaneet toisia yrityksiä rekrytointiprosessissa. Eli jos esimerkiksi etsit uutta siivojaa sinun yrityksellesi, mutta et tiedä mistä tämän löytää, niin tämä yritys voi auttaa sinua!

Taustamusiikki | Yrityksille - Ravintoloille | Viihdeväylä

Taustamusiikki on erittäin tärkeää ja on osa paikan imagoa. Se kuuluu ravintolaan ja rentouttaa sekä asiakasta että työntekijää. Taustamusiikki peittää muiden asiakkaiden ja työntekijöiden ääniä.

Ota sinun dokumentointi uudelle tasolle!

Oletko yksi niistä joka vielä muistaa miten dokumentointi sujui 50 – luvulla? Tuohon aikaan oli aina joku juoksupoika joka dokumentoi kaikki yrityksen tapahtumat. Hän oli varmasti tarkka ja tehokas, mutta myös juoksupojille sattui virheitä jotka pilasivat koko yrityksen toiminnan. Onneksi ajat ovat muuttuneet ja nykyaikana on olemassa digitaalisia dokumentointipalveluita. Jos sinun yrityksesi vielä dokumentoi 50-luvun menetelmillä, niin suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseen Congrid Oy. Heiltä saat aina modernit ratkaisut.