Linkkejä aiheesta terveyshoito

Kategoriat

Reseptin uusiminen | Lääkeneuvonta | Alahärmä - Kauhava | Alahärmän Apteekki

Uusimme kunnallisilta terveysasemilta, terveyskeskuksista tai sairaaloista kirjoitetut reseptit. Palvelemme Alahärmä-, Kortesjärvi-, Kauhava-, Ylihärmäalueiden kyliä. Reseptilääkkeet toimitetaan joustavasti suoratoimituspisteissä. Voit myös rauhassa ja yksityisesti meillä keskustella omasta lääkehoidosta apteekkarin tai farmaseutin kanssa.

Kissan rokotukset Vantaalla!

Onko tullut aika suorittaa kissan rokotukset? Siinä tapauksessa sinun kannattaa viedä sinun kissasi kakarat Eläinlääkäriasema Tassu Oy:lle. Heidän osaava henkilökunta suorittavat kissan rokotukset aina suurella kokemuksella ja ammattitaidolla. Eli ensi kerralla kun sinä haluat suorittaa tämän asian, suuntaa auton keula tämän yrityksen tiloille!

Varaa meiltä hieronta Jyväskylän kaupungista

Kuule kuinka Jyväskylä kuiskaa sinulle "hieronta". Tuo sana on niin suloinen, mutta vielä parempi jos saat kokea sen ihan konkreettisesti. Hieronta rentouttaa lihaksia, ja hoitaa kipeitä paikkoja. Mikään ei ole ihanampaa kuin maata mahallaan hieromapenkkiin, kuunnella rentouttavaa musiikkia taustalla, ja antaa hierojan runnoa kroppaasi. Olet kuin savi savenvalajan käsissä, kuin hiekka ketun kynsissä, ja kuin vesi kuohuvassa virrassa. Jos haluat kokea tätä Jyväskylässä, oikea paikka on Eeronkadun Fysio. Soita heille ja varaa aika jo tänään!

Lauantaisin päivystävä eläinlääkäri | Siilinjärvi | Karvainen Kaveri

Eläinlääkäriin pääset lemmikkisi kanssa ajanvarauksella, joko puhelimitse tai 24h nettiajanvaraus. Siilinjärven keskustassa sijaitseva pieneläinkliniikka Karvainen Kaveri on noin 20 min Kuopiosta. Karvainen Kaveri on nyt lauantaisin päivystävä eläinlääkäri.